Om in een huis een ‘thuis’ te creëren wilt u graag het interieur geheel naar eigen wens maken. Hierbij is de keuze van kleur en materiaal van groot belang. Deze keuze hoeft u niet alleen te maken, wij geven u graag advies bij de kleurkeuzes en het aanbod van diverse materialen.

Uitstraling

U heeft honderden euro’s besteedt aan een prachtige eethoek, een mooie vloer en een strakke badkamer. Uw interieur is helemaal af. Maar wacht, u kijkt eens goed om uw heen en ziet een verkleurd plafond, vochtplekken op uw muur en loslatende verf op uw houten ramen. Deze beschadigingen vallen u waarschijnlijk nauwelijks meer op, maar voor visite is dit het eerste wat ze zien. Maak uw interieur af en voorzie uw woning van nieuw binnenschilderwerk. Een nette verflaag laat uw woning weer stralen. Bent u toe aan een grote verandering? Voorzie uw woning dan direct van een nieuwe kleur en geef uw interieur een volledig nieuwe uitstraling.

Bescherming

Goed binnenschilderwerk is mooi om naar te kijken, maar zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning. Zo zorgt een verflaag voor:

Bescherming tegen slijtage: Vooral op veel belaste ondergronden, zoals uw trap, zorgt schilderwerk ervoor dat het materiaal langer meegaat.
Bescherming tegen vocht: Goed binnen schilderwerk zorgt ervoor dat het vocht in huis niet in de ondergronden trekt.
Bescherming tegen schimmels: Waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan. Vooral in vochtgevoelige ruimtes, zoals de badkamer en kelder, heeft binnen schilderwerk een belangrijke beschermende functie tegen schimmelvorming.

Verfsoorten voor binnen schilderwerk

Tijdens schilderwerkzaamheden gebruiken wij verven op basis van acryl. Dit is een verf op waterbasis. Vakschilders zijn al jarenlang verplicht om te werken met een watergedragen verf. Deze verf is minder schadelijk voor uw en hun gezondheid en het milieu. Maar verf op waterbasis biedt meer voordelen. De verf is namelijk:

– Geurarm
– Snel drogend;
– Kleurvast, dus vergeelt niet.

Een grote of kleine klus J.M.G. Schilderwerken staat voor u klaar!