Als eigenaar van een woning of bedrijfspand bent u trots om dit aan anderen te laten zien. Wij willen graag ons steentje bijdragen om uw kostbare bezit te voorzien van een mooie uitstraling. Wij denken met u mee en realiseren uw wensen en eisen. Ons doel is om een tevreden klant achter te laten. Uw woning of bedrijf is het waard om er goed uit te zien en daar helpen wij u bij!

Meerjaren onderhoudsplanning

Wilt u kosten besparen en onverwachte uitgaven tijdens een onderhoudsbeurt voorkomen? Met een meerjarenplanning geven wij duidelijk aan wat wij welk jaar komen doen en welke kosten daar aan verbonden zijn, zo heeft u uw huis in topconditie voor de beste prijs.

Budgetzekerheid- ontzorgt- duurzaam-milieubewust.

Onderhoudschildersbeurt

Als onderhoudsschilder brengen wij uw pand weer in optimale conditie. Wij stellen tijdens de opname van de werkzaamheden in een behandelplan vast wat wij nodig vinden om uw bezit weer in top conditie te krijgen. U weet waar u voor betaalt, en wij zijn er zeker van dat het werk wat wij afleveren kwalitatief goed is. Op deze manier is er voor ons beide duidelijkheid.

Tijdens het uitvoeren van schilderwerkzaamheden komt veel meer bij kijken dan menigeen denkt. Wij weten feilloos hoe en wat er moet gebeuren. Als het onderhoud klaar is, bent u nog niet klaar. Wij gaan een stap verder en geven u tips mee hoe u uw pand in de tussentijd optimaal kunt onderhouden dit kunt u vinden bij: Onderhoudsadvies.

 

Een grote of kleine klus J.M.G. Schilderwerken staat voor u klaar!